INTAKE / LOS CONSULT - €70,00

Om voor ieder paard een massageplan op maat te kunnen maken wordt voorafgaand aan het eerste consult een uitgebreid onderzoek gedaan. Uit dit onderzoek komen de aandachtsgebieden van jouw paard naar voren, waardoor er tijdens de behandeling zo optimaal mogelijk op de behoeftes van jouw paard kan worden ingespeeld.
Na de behandeling ontvangt de eigenaar advies op maat omtrent beweging en behandelfrequentie.
Een eerste consult neemt gemiddeld 1,5 tot 2 uur in beslag.


VERVOLGCONSULT - €62,50

Na een eerste consult kan worden overgegaan op een vervolgconsult. Ook bij een vervolgconsult wordt voorafgaand aan de massage een uitgebreid onderzoek gedaan. 
Hoe vaak jouw paard behandeld dient te worden en met welke frequentie is afhankelijk van de ernst van zijn of haar klachten. Bepaalde klachten, zoals bijvoorbeeld ernstige spierspanning, kunnen soms niet binnen één consult wordt weggenomen. Een vervolgconsult op korte termijn is in zo'n geval raadzaam. Dit alles zal na afloop van een eerste consult met de eigenaar worden besproken. 
Als periodieke ondersteuning en ter preventie van (terugkerende) klachten is het raadzaam om een vervolgconsult binnen 8 weken na een eerder consult in te plannen. 


STARTPAKKET - €175,00

Blijkt jouw paard op korte termijn behoefte te hebben aan meerdere behandelingen? Dan biedt het startpakket uitkomst.
Het startpakket bestaat uit een volledig eerste consult en twee vervolgconsulten binnen 5 weken.


VOEDINGSCONSULT - €55,00

Wil je weten of de voeding die je paard krijgt past bij zijn of haar behoefte? Wil je meer informatie over aanvullingen op het rantsoen waar je paard écht iets aan heeft? Heeft je paard klachten die vermoedelijk gerelateerd zijn aan voeding? 
Dan is een uitgebreid voedingsconsult misschien wel iets voor jou.
Tijdens een voedingsconsult wordt tot in detail gekeken naar het rantsoen van je paard en de conditie waarin je paard verkeert. Aan de hand van deze informatie wordt een uitgebreide rantsoenberekening maakt, zodat je duidelijk inzicht krijgt in eventuele tekorten en overschotten. Hier vanuit wordt een passend en haalbaar advies gegeven.


VOORRIJKOSTEN EN BTW

Bovengenoemde tarieven zijn inclusief BTW en exclusief voorrijkosten. De voorrijkosten worden berekend middels Google-maps vanaf postcode 4926 PE, Lage Zwaluwe. Voor de eerste 10 km worden geen voorrijkosten gerekend, hierna geldt een tarief van € 0,40 per km. Bij meerdere afspraken op één adres worden de voorrijkosten verdeeld over het aantal klanten.

Na de behandeling ontvangt de klant een factuur. Betaling kan vervolgens direct via een betaalverzoek of binnen 14 dagen na factuurdatum middels overboeking.

LET OP: Afspraken dienen minimaal 24 uur van te voren telefonisch of via WhatsApp te worden afgezegd, anders wordt het volledige tarief in rekening gebracht.
 
 
E-mailen
Bellen