Gediplomeerd sportmasseur

Anne van den Brink is een gediplomeerd sportmasseur voor paarden. Ze heeft de erkende jaaropleiding "Sportmasseur voor paarden" met goed gevolg afgerond bij Bartels Horse & Health Instituut. Deze jaaropleiding wordt gegeven op HBO-niveau en is erkend door het CRKBO en de VPSN (Vereniging van Paarden Sportmasseurs Nederland).
Naast deze opleiding volgt Anne regelmatig cursussen en bijscholingen. Dit alles om continu haar kennis over het paardenlichaam te vergroten en een breed pakket aan behandelmogelijkheden te kunnen bieden.
Sinds 2023 is Anne verbonden aan Bartels Horse & Health Instituut als praktijktrainer voor de jaaropleiding tot sportmasseur.


Anne van den Brink

Al meer dan 25 jaar draait mijn leven volledig om paarden. Van klein meisje met vele verzorgpony's, naar opgroeien en fanatiek in de dressuursport samen met mijn eerste paard Joy, tot nu een kleinschalige opvang voor (oude) paarden en pony's aan huis. 
Ik heb meerdere eigen paarden gehad en vele paarden van anderen mogen verzorgen. Altijd al lag mijn interesse meer in het optimaliseren van het welzijn van deze paarden, dan in het paardrijden zelf.
Al jaren verdiep ik me in het management rondom mijn eigen paarden en pony's en ik vind het ontzettend mooi om hierin ook van betekenis te kunnen zijn voor andermans paard. Het is mijn passie om voor ieder paard, jong of oud, een 'management-op-maat' te ontwikkelen. Deels vanuit mijn eigen expertise, maar zeker ook door middel van samenwerkingen met andere professionals. Ik ben dan ook blij en trots dat ik Paardenmassage Praktijk ben gestart. Een praktijk waarin welzijn voorop staat, met als doel dat ieder paard gezond opgroeit, fit is om te presteren en vitaal oud wordt. 

 
 
E-mailen
Bellen